Partners

FINANCIEN

De kosten gaan voor de baten en wij hopen dat er voldoende geldstromen ontsloten zullen worden door de beslissers op de cruciale plekken, om stichting K-ETEN van arbeidskracht en doeltreffendheid te voorzien. Iedereen die kan of wil bijdragen aan ons streven is meer dan welkom. Voor de geïnteresseerde in de Statuten; die zijn bij ons opvraagbaar en ook te vinden in de internetpresentatie. Dit zijn de invalshoeken, om in- en aan te vullen, waar mogelijk:

SPONSORING

Ondernemingen en organisaties die willen bijdragen aan ons streven binnen de duurzaamheids ontwikkeling zijn uitgenodigd om te delen en te geven. Dit kan d.m.v. financiële middelen en in natura; wij hebben voor demonstraties vraag naar verse en biologische teelt producten en biologische- en duurzame levensmiddelen. Ook tuin- en keukenmaterialen, deskundige adviesdiensten en professionele ondersteuning zijn nodig en gewenst.

Wilt u met uw organisatie of werkgroep een actie neerzetten met onze ondersteuning, of bij een concreet K-ETEN project aansluiten, kijkt u dan bij het projectenoverzicht of neem direct contact op..

DONATIES:

De startfase is mogelijk gemaakt door donatie. Dankzij dit startkapitaal is de stichting tot leven gekomen. In deze opstartperiode zullen wij bestaansrecht verkrijgen, mede door de vrijwillige steun en inzet van gelijkgestemden, de inbreng van deskundigen en genereuze gevers. Wilt u ook doneren? Hiervoor zijn verschillende trajecten met bijbehorende fiscale voordelen mogelijk, zoals een meerjarige schenking via de notaris. Informatie hierover kunt u bij ons opvragen.

SUBSIDIES & FONDSEN

Wij zijn van vervuld van goede wil om het woud der subsidies te betreden en verkennen. Om te beginnen hebben wij wel de hoopvolle wens hierbij ondersteund te worden door mensen met kennis van zaken. Dank voor elke bijdrage in welke vorm dan ook; iedere steunbetuiging is essentieel!

KvK: 3434 1135                                                  

TRIODOS: 390 266 019

Stichting K-ETEN werkt samen met de volgende bedrijven:


GREEN-WISH
Persoonlijk duurzaam initiatief


HOLLANDIDACT Opleidingsadviesbureau


PORTAL to your DREAMS Concept visualization


STICHTING PEP INTERNATIONAL Personal politics


Visie In Voeding advies en implementatie kwalitatieve voeding